Идеи и качество, надхвърлящи очакванията

С Георги Тошев по пътя към обувките Ingiliz, произведени с грижа към природата

Произвеждаме качествена мода без да вредим на природата. Ценностите, които споделяме, ни носят нови приятели и съмишленици в нашата „зелена мисия“. С един от тях се срещнахме в края на 2021 година – журналистът и продуцент Георги Тошев. Показахме на Георги целия процес на производство на обувките Ingiliz. А той го показа на всички вас, за което му благодарим от сърце!

Всичко започва с идеята на нашите дизайнери, която вдъхновява нашия творчески екип и го подтиква да разгърне своя потенциал. Когато визуалната концепция вече е на лице, имаме всички нужни ресурси, за да я материализираме в красив продукт, готов да бъде изпробван.

Богат опит, смело комбиниране на авангардно с класическо, автентичност и финес, забележими и в най-малкия детайл – всичко това характеризира нашите дизайни и ги кара да изпъкват. Усъвършенстваният производствен процес и стрикният качествен контрол ни позволяват винаги да предлагаме на нашите клиенти продукти с изключителни качества.

Непреходен стил

Вярваме, че една изящна обувка може да изрази същността на нейния притежател и да разкрие неговата собствена красота. Именно това ни дава смелостта да твърдим, че нашите дизайни са непреходни произведения на изкуството с уникален стил, който ти позволява да разкриеш своята натура.

Това не е просто бизнес. Това е нашето разбиране за живота.

Нашето житейско разбиране е в основата на посланието ни към теб – наслаждавай се на живота с всяка стъпка! Ние истински се наслаждаваме на своето време, когато караме хората да се гордеят с това как изглеждат. Създаването на нови модели, работата с изключителни материали, налагането на тенденции – това е нашият принос за създаването на една по-красива реалност.

Можете да го наречете работа, но за нас по-скоро е начин да бъдем истински себе си!